≡ Menu

Praktisch

Kosten en vergoedingen

Relatietherapie kost € 80,- per persoon voor een sessie van 5 kwartier. Wij werken met contante betaling.

Soms geven zorgverzekeraars enige vergoeding. De mate van vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Ons advies is om bij uw eigen zorgverzekeraar te informeren naar de mogelijkheden van uw pakket. Deze kijkt dan naar de beroepsvereniging(en) waar wij bij aangesloten zijn (NVAGT, NVPA, RBCZ, EFT) (kijk voor meer informatie bij Therapeuten). De website van independer.nl geeft ook informatie over mogelijke vergoedingen binnen uw zorgverzekering: overzicht vergoedingen.

We bieden relatietherapie op dinsdagen. Na het intake gesprek maken we afspraken voor enkele weken. Afzeggingen van een afspraak kunnen tot  vrijdags 12 uur voorafgaand aan de afspraak. Daarna is een vergoeding van 50% verplicht (er kunnen geen andere afspraken ingepland worden).

Locatie

Het adres van onze praktijk Relatietherapie Arnhem is Hoogstedelaan 39 in Arnhem. Er is ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis.

Bereikbaarheid per auto. Onze praktijk voor relatietherapie is goed bereikbaar voor mensen uit de Betuwe waaronder Tiel, Zetten, Heteren, Opheusden, Oosterhout, Elst, Driel, Elden, Arnhem-Zuid, Huissen, Bemmel, Gendt en Lent. Vanuit de Veluwe is de bereikbaarheid goed voor mensen vanuit Ede, Rhenen, Veenendaal, Wageningen, Renkum, Heelsum, Oosterbeek, Arnhem, Velp, Rheden, Duiven en Westervoort.

Bereikbaarheid per fiets. Onze praktijk ligt op fietsafstand van Arnhem en Oosterbeek.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer. Onze praktijk is goed met het openbaar vervoer bereikbaar.

Klik hier voor een kaart van de Hoogstedelaan 39
Klik hier voor reisadvies per openbaar vervoer